Ušao u kuću bivše žene i upucao njenog sadašnjeg supruga i malo dete

Muškarac i malo dete bore se za život pošto su upucani na području Bilog Briga u Zadru, saznaju hrvatski mediji.
Kako ''24sata.hr'' nezvanično saznaje, reč je o nasilju u porodici. Naime, Z.S. (55) došao je u kuću svoje bivše supruge i pucao u njenog sadašnjeg supruga M.O. (49) i dete staro oko godinu dana.

Dete je zadobilo prostrelnu ranu glave i hitno je prebačeno na lečenje u Zagreb. Muškarac je zadobio četiri prostrelne rane grudnog koša i glave, tako da je ostao na Odeljenju za intenzivnu negu u zadarskoj Opštoj bolnici.

Napadač je navodno napao ženu u dvorištu, a njen suprug je, najverovatnije iazšao napolje sa detetom u naručju kako bi video šta se dešava.

''U utorak oko 11 sati, primili smo dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Kijevskoj ulici u Zadru. U dvorištu kuće u toj ulici policajci su zatekli dete i muškarca s teškim povredama od vatrenog oružja. Dete su u zadarsku bolnicu prevezli policajci službenim vozilom, a muškarca, posle ukazivanja pomoći, radnici Hitne pomoći'', navodi se u saopštenju policije.

Hrvatski mediji navode da je u toku ispitavanje osumnjičenog za napad. Organi reda saopštili su da je Z.S. već ranije napadao sadašnjeg supruga svoje bivše žene. On je 2002. godine upao u njihov stan, potukao se s M. O. i pucao kroz vrata stana.

Napadač i bivša žena navodno imaju odraslu ćerku

Nema komentara:

Objavi komentar