Fenomen "selfija" se toliko proširio na društvenim mrežama

Fenomen "selfija" se toliko proširio na društvenim mrežama, da bismo mogli da kažemo da je gotovo nezamislivo da neki važan trenutak prođe nezabeležen na ovaj način. Prošle godine se pojavila vest o pilotu čiji se avion navodno srušio u trenutku kada je pokušavao da napravi "selfi", ali on nije ni prva ni poslednja osoba koja je na fotografiji zabeležila svoje poslednje trenutke.
 
26-godišnja Kolet Moreno koja je u trenutku tragične smrti verovatno razmišljala o svom venčanju, poginula je na putu samo nekoliko minuta nakon ovog selfija.Kolet je sedela na suvozačevom sedištu, a njena prijateljica Ešli Teobald ih je vozila na Koletino devojačko veče, kada su sudarile sa automobilom iz suprotnog smera. Devojka je iza sebe ostavila ucveljenog verenika i petogodišnjeg sina. 


21-godišnji Oskar Otero Agilar, momak iz Meksiko Sitija, tragično je nastradao kada je pištolj sa kojim je pozirao slučajno opalio i pogodio ga u glavu.
 
Mladić je i pre tragedije voleo da "deluje opasno", pa je često pozirao ispred brzih automobila, sa motorima i lepim ženama oko sebe.


 Ramon Alberto Gonsales Adams, regeton muzičar poznat pod pseudonimom Hadijel, izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u Ročesteru, Njujork. Mladić je neposredno pred smrt na svoj Instagram profil okačio "selfi" sa kacigom


Ova fotografija govori o surovosti života na Bliskom istoku. 16-godišnji učenik Mohamed Šar (u crvenom) je 2012. sa svojim prijateljima pozirao za zajedničku fotografiju, nakon čega je u njihovoj blizini došlo do eksplozije automobila-bombe čija je meta bio jedan političar.
 


Nema komentara:

Objavi komentar