Nepoznati satelit ktuži oko zemlje

Legenda kaže da u orbiti oko Zemlje postoji misteriozni, tamni objekat star oko 13.000 godina, čije su poreklo i namena nepoznati, koji se naziva “Crnim vitezom” i koji navodno odašilje signale u nepoznatom pravcu. Toliko je neobična ova pojava da ju je čak
i NASA ispitivala, i konačno i uslikala nešto što bi moglo da bude ona.

Prvo poglavlje ove priče počinje sa našim Nikolom Teslom koji je 1899. godine navodno presreo signale koji nisu ličili ni na jedan od uobičajenih koji inače proizvode prirodni fenomeni na Zemlji, a koje je već ispitivao. Potom je objavio da ovi regularni signali moraju da dolaze od inteligentnog izvora van naše planete, možda sa Marsa.
 
Danas znamo da vanzemaljski prirodni objekti poput pulsara takođe mogu da šalju signale koji se regularno ponavljaju, a postoje i drugi, tako da verovatno nikada nećemo biti sigurni šta je Tesla čuo u svojoj laboratoriji u Americi.

Dvadesetih godina prošlog veka radio-amateri su počeli da hvataju nekakve signale sa anomalijama koji su imali uslovno rečeno zemaljsko poreklo, ali sa jako bizarnim tajmingom. Naime, signal bi se pojavio pa bi se posle nekoliko sekundi ponovio.

Nema komentara:

Objavi komentar